header

Dagen som varit

Denna dagen som varit, har varit alldeles perfekt.

Under förmiddagen svarade jag på mail och telefonsamtal jag fått under gårdagen. när tiden var knapp.

Under lunch och eftermiddag så avtackade jag ett antal personer som gått i pension efter mer än 20 år i tjänst hos Kungsbacka kommun.

Jag hade otroligt trevligt och de var så pratsamma och glada. Tack alllihopa för en trevlig stund tillsammans.

Dessa personer som är hos en arbetsgivare så länge blir allt ovanligare men ack så viktiga. De står allt som oftast för kontinuiteten och för kanske lite av tryggheten för verksamheten och barn/elever. Nu är det vackert väder ute och jag skall försöka ta denna kvällen som en vilokväll. Skall på 60 årskalas imorgon och på söndag invigning av naturumet på Fjärås bräcka. Naturumet är extra roligt eftersom besluten om detta kom när jag satt som ordförande i Kulturnämnden i Kungsbacka.

 

 

 

Larry Söder – Kristdemokrat.