header

En dag av regn

 

Idag har det bara regnat hela dagen. Man blir väldigt trött på det dåliga regnet. Trodde faktiskt att sommaren och solen hade kommit för att stanna. Idag så har jag varit med på avslutning av coachingprojektet. Ett projekt som jag tycker är jättebra. Det syftar till att hjälpa elever som har det svårt på hemskolan med tanke på helheten, både kamrater, lärare och hemmasituationen. Jag fick den stora äran att dela ut diplomen vilket jag var väldigt glad för. På eftermiddagen var jag på Hallandstrafikens bolagsstämma som  kommunens ombud. Årsredovisningen stod på dagordningen. Allt gick planenligt och styrelsen fick ansvarsfrihet.

Mina tankar har även idag kommit tillbaka till de tio miljoner i underskott vi har under 2005 i nämnden för förskola och grundskola. Något jag får bära med mig till  på onsdag i alla fall.

Imorgon träffas ombuden för Kristdemokraterna i Halland till vårt riksting. Vi skall dela upp områdena och samtidigt välja en delegationsledare. Får berätta imorgon hur det gick.

 

 

 

Larry Söder – Kristdemokrat.