header

Entusiasm och Riksting

Hade distriktsstyrelse igår på förmiddagen. Härligt att känna engagemanget och intresset för att både diskutera men även för att föra ut budskapet.

Många lokalavdelningar verkar känna att man närmar sig valet och allt svårare att komma ut i tidningarna. Skall verkligen media ha en sådan makt i Sverige.

Känner inte så i Kungsbacka utan här får vi ut vår politik på ett bra sätt och det tas på allvar. På eftermiddagen samlades de 15 som skall åka till rikstinget i Skövde. Rikstinget är det högsta beslutande inom partiet Kristdemokraterna. Troligtvis finns det ett visst förtroende för mig eftersom de ville föreslå mig från halländskt håll att jag skall ingå i partistyrelsen. De har bestämt sig för att föreslå och jobba för det. Känns extra kul att ha det stödet. Rikstinget beslutar om det blir så men vi kan ju alltid hoppas. Att ingå i partistyrelsen skulle vara en ära men många är kvalificerade till det.

Ikväll går ännu ett lopp av formel 1, givetvis skall man försöka att se det. Tycker det är spännande men hade hellre sett att televisionen hade sänt någon av de amerikanska serierna istället. Mer omkörningar och rafflande strider på banan. Synd att inte Björn Wirdheim lyckades ta en plats i Formel 1, då hade varit ännu mer intressant. Morgondagen blir det presidiesammanträde,invigning av bokbuss och Café Trivsel,men måste hinna med att Klippa gräset. Det växer nog snabbare bara för att reta mig…..

Larry Söder – Kristdemokrat.