header

Lägre hastighet

På sommaren går allt ned i lägre takt, även min Blogg gör det. Kommer att skriva så mycket jag hinner men skall försöka att få lite semester med.

Det första jag ändå skall göra är att åka på rikstinget i Skövde på torsdag till söndag. Ser fram emot det av flera orsaker. En orsak är att träffa alla trevliga kamrater i partiet. Men en annan är att få vara med och forma partiets politik. Detta är både viktigt och sköj.

Har även idag fått svara på frågor inför 2005 års budget inom min nämnd och om framtiden. Vad gäller 2005 skall det nog lösa sig även om det blir jobbigt men är än mer orolig för år 2006.

Vi hade i första hand begärt 33 miljoner till i ramtillskott för att klara 2006 i nuvarande kvalitet, men det har budgetberedningen sagt nej till och begär in en budget från nämnden som håller sig inom ramarna. Detta tror inte Jag blir bra kvalitet och har nog uppfattningen att vi behöver ett tillskott. Får fundera under sommaren hur jag kan gå vidare i detta men åsikten är klar. Mer pengar behövs för att behålla kvaliteten och kunna ge den hjälp till de som är behov av stöd som behövs.

 

 

Med Vänlig Hälsning

 

Larry Söder

 

 

Larry Söder – Kristdemokrat.