header

Riksting i Skövde

Rikstinget i Skövde är äntligen här. Sitter precis och skriver detta innan jag åker. C:a 170 motioner skall behandlas och en del stadgeändringar.

Vi skall åka bil till Skövde och förhoppningsvis går resan lugnt och försiktigt. Under de tre dagar som rikstinget pågår så kommer vi 15 personer från Halland vara ganska aktiva, eftersom vi har några motioner vi skall försvara från medlemmar i Halland. Igår var det en härlig dag, bara solsken och varmt väder. Hoppas att det blir lika fint väder i Skövde. Jag hann skruva ihop en hylla från IKEA ( ja, alla skruvar var med) och lagade cyklar och klippte häcken… Allt skulle hinnas med innan man åkte.Får skriva hur det var efteråt i Skövde.

Såg på nyheterna igår att Kristdemokraterna försökte att hitta en kompromiss när det gäller energipolitiken inom Alliansen. De två

Populistpartierna…… förlåt, jag menar Centern och Folkpartiet slog bakut med en gång. Folkpartiet antagligen för att de själva inte kom på tanken utan givetvis lade ett eget förslag samtidigt som Centern inte vill förlora sin socialistiska själ och den sista överenskommelsen med vänsterkartellens största parti.

Grattis Kristdemokraterna för att ni försöker ena Alliansen, undra bara när de andra skall börja försöka göra samma sak.

Larry Söder – Kristdemokrat.