header

Skolavslutning

Imorgon är det skolavslutning på grundskolorna i Kungsbacka kommun. Jag hoppas att alla elever har ett gott minne av det gångna läsåret. att ingen blivit mobbat och att alla fått den hjälp de behöver. man kan önska detta men inser givetvis att det inte riktigt ser ut så. Men jag tror att vi har en god kvalitet på våra skolor i Kungsbacka kommun.
Har ikväll varit på styrelsemöte i Konsumföreningen i Frillesås. Tack allihop i styrelsen för ett trevligt möte. Tror att vi har kommit en bit på väg för att skapa en butik för Bygden.
Imorgon är det även kommunstyrelsen. En hel del intressanta ärenden och framför allt ännu mer byggnation i Kungsbacka kommun. Man förundras över att kommunen kan växa i den takt vi gör….

Ni får förlåta mig att jag missar en dag emellanåt att skriva men tiden räcker inte alltid. Igår var det gruppmöte i partiet i Kungsbacka. Sista gången för denna terminen. Vi gick igenom vad varje nämnd håller på med och vad som är på gång i kommunen. Det känns att vi har intresserade och pålästa personer i nämnderna. Jag är stolt över att vara Kristdemokrat i Kungsbacka kommun.

Vi hörs imorgon igen mina vänner

Larry Söder – Kristdemokrat.