header

hysteri

Hur förklarar man när det är hysteri ? Är det hysteri när man köar till en konsert på Ullevi över 24 timmar för att få en biljett ?

Är det hysteri när människor går till en butik klockan 24.00 för att kunna köpa böcker billigt ? Jag tycker i alla fall att det liknar hysteri och kanske snudd på vansinne, när Harry Potters nya böcker säljs slut på 24 timmar. Detta är inte bara i ett land utan i nästan hela Europa. Jag kan förstå att man har förväntningar på boken,  men detta kan väl bara leda till att många kommer ha för höga förväntningar…

Tänk om man som förtroendevald kunde uppleva hysteri.. Människor köar i flera timmar för att få en bra plats och över huvudtaget få plats, där man skall tala. Men drömma kan man ju om en sådan hysteri.

Middagen idag blev grillat, det är inte mycket som går upp mot det. Det märkliga är att annars så skall matlagningen gå så fort men när man gör grillat kan man hålla på i 1,5 – 2 timmar utan problem. Men gott blir det.

 

 

Larry Söder – Kristdemokrat.