header

Kolumnister

Har köpt Aftonbladet idag och läste Johan Hakelius kolumn. Det är inte ofta jag köper Aftonbladet och ännu mer sällan att jag läser Johan Hakelius. Men har tar upp en proffstyckares vardag. Han försöker beskriva den på så vis att man skall tycka lite olikt andra men precis i rätt tid för att andra skall hänga på och tycka likadant (så tolkar jag det). Jag blir mer och mer irriterad på de här proffstyckarna som syns i tv hela tiden. Bara journalister som pratar med journalister. Inga vanliga människor som får tycka och tänka och förtroendevalda får allt mindre möjlighet att säga något. Än mindre möjlighet för politiker att utveckla sina tankar inför medborgarna.

Tänk om Johan Hakelius nästa kolumn kunde handla om att proffstyckarna i form av journalister skulle få mindre utrymme i media och vanligt folk skulle komma tills mer.

Då skulle till och med jag tycka den kolumnen vara bra.

 

Larry Söder – Kristdemokrat.