header

Läkare

Har varit på besök hos läkare idag. Måste säga att jag är imponerad. Ringde klockan 9.00 idag, fick en tid klockan 11.45 och strax innan 12.30 var jag färdig. Hade blivit av med en knöl som satt på benet. Eftersom jag inte är den som tycker om sjukhus och sådant så har jag dragit på det så länge som möjligt. Så här efteråt så känns det onödigt. Det gick jättebra och trevlig personal var det. Annars har det varit lika varmt som vanligt. Min 6 årige son kom och sade till mig att det nästan är 80 grader, Men då läste han inte Celsius.

Trodde att de flesta har tid på semstern men när man försöker hitta på något skoj som att bjuda på fika, så är det inte många som har tiden. Antingen är det så att de har planerat sin semester grundligt och inte kan ändra på det eller……. Ja ni förstår. Det sista vill man ju inte tro.

Imorgon blir det en tur till stan ( Kungsbacka). Ett par skor skall inhandlas till äldste sonen. Han har varit ute och åkt båt hela dagen samtidigt som dottern är i Danmark med kamrat. Samtidigt som mellersta sonen åkte till kamrat så blev det min fru, jag och minste sonen kvar hemma. Inte ens han lyckades man slå i BOULE.

Larry Söder – Kristdemokrat.