header

Lördag

Den lördagen är både regn och sol. Har varit ute och klippt gräset innan regnet kom, hann inte riktigt färdigt. Har sedan ägnat mig åt att fundera kring tiden fram till nästa val. Hur skall människor få reda på vad Kristdemokraterna står för ? man måste på något sätt fånga uppmärksamheten hos folk. Något förslag ?

Skriv i så fall till mg, eller kanske någon fråga som är viktig.

Jag själv har lite idéer men de kanske du märker när vi kommer närmare valdagen.

Var i Slottskogen igår med vänner. Vi började med att äta lunch ihop på picnic- vis. Sedan gick vi runt och tittade på djuren och avslutade med att vara en lååång stund på lekplatsen och fikade där. Man kanske inte skall lägga sig i andra kommuners infrastruktur, men det är väldigt dåligt med parkeringar runt Slottskogen.

 

Larry Söder – Kristdemokrat.