header

Synd om Foppa ?

Läste i tidningen om att Peter forsberg i värsta fall ”bara” får en lön på 3,6 miljoner dollar på ett år för att spela hockey. Tycker inte ett dugg synd om honom.

Han tjänar nog mer på ett år än de allra flesta tjänar under sin livstid. Men det är klart, han fick ju 11 miljoner dollar förra gången han spelade ett år i NHL.

Man kanske får fundera på vad han tjänar förutom den vanlig ”lönen”. Tycker inte att man skall vara avundsjuk, uppenbarligen så är det någon som tjänar ännu mer pengar eftersom någon kan ge honom den lönen. Men man kan ju ibland fundera på olika tings värden.

Idag har det regnat så fruktansvärt, att man inte har velat stick näsan utanför dörren.Så tiden har spenderats framför datorn en del.Funderat på framtiden och planerat. Undrar hur långt fram man skall planera innan planerna blir allt för osäkra ? Hoppas på bättre värden imorgon.

Larry Söder – Kristdemokrat.