header

Trafikpoliser, i Kungsbacka ?

Kan det finnas trafikpoliser i Kungsbacka ?

svaret på frågan är uppenbarligen nej. Närmaste trafikpoliser finns i Halmstad inom vårt område. Åter igen visar staten och andra att de tror att Halland består av en stad. Kungsbacka är idag 69 000 invånare och i Sveriges ögon en ganska stor kommun. Men det flesta av polisväsende koncentreras till Halmstad fortfarande. Läste i en av våra lokaltidningar att det kan ta upp till 1,5 timmar för trafikpolisen att komma till Kungsbacka. Vad säger man ??? trött blir man…. Men vi har i alla fall ett nytt polishus i Kungsbacka, invigt i år.

Har varit en stund i Kungsbacka idag, soligt var det inte men kände värmen från alla trevliga människor. Måste säga att jag är inte uppväxt i Kungsbacka kommun men trivs väldigt bra… Skall strax hämta min son från att han har varit med sitt fotbollslag och tittat på halmstad mot IFK Göteborg.. Göteborg vann förstås. Kan det bli SM guld iår. det vore väldigt kul

Larry Söder – Kristdemokrat.