header

En solig söndag

Det är en solig söndag i Frillesås både utomhus och i sinnet. Igår skulle vi ha varit på kalas hos barnens kusiner. Tyvärr så är lillpojken lite dålig även om han är på bättringsvägen. Förhoppningsvis kan han gå till skolan imorgon. Kusinerna träffar vi om två veckor då de kommer på kalas hos oss. Josefina fyller år imorgon och då blir det att gå upp tidigt. Man skall ju gratulera dem när de ligger i sängen. Jag tror inte hon behöver sova räv, för hon sover ända till klockan vaknar. Hon önskar sig både små saker och stora saker. Det hon kanske mest vill ha är en mobiltelefon men det tycker vi är för tidigt ännu. Jag börjar annars bli lite spänd inför mitt besök på kirurgen på onsdag. Jag gillar inte att besöka läkare och hoppas på att man helst inte skall behöva skära i mig,men det är ju därför jag är där. En stilla önskan att de är snälla mot mig. Det kanske finns någon som undrar hur det går för mig på managerzone. Bra tycker jag, säsongen börjar gå sitt slut och med två matcher kvar leder jag serien. Ser ut som man kan ta sig upp en division. Är det någon som inte vet vad managerzone är så tycker jag ni skall gå in och titta. http://www.managerzone.com

 

Larry Söder – Kristdemokrat.