header

Främlingsfientlighet – en rot som måste bort

Ibland hörs det i debatten som om främlingsfientligheten är stark i Sverige. Det tror jag inte alls på.

Integrationspolitiken i Sverige är ett stort problem som måste tas tag i och som många människor är irriterad på. Vi som jobbar politiskt i de etablerade partierna måste våga diskutera och ta tag i integrationspolitiken.

Men främlingsfientliga partier som Sverigedemokraterna hoppas jag inte får fäste i Sverige. Tror att Svenska folket är så klokt att det inte låter detta få fäste heller.

Har ett antal gånger besökt sidan http://www.expo.se/  . Tycker även att ni skall göra det och få information om vad som händer.

Främlingsfientlighet är en rot som måste bort. Tror att vi allt som oftast försöker angripa lövverket istället för roten eller problemet som gör att lövverket finns.

 

Har varit inne på sjukhuset idag och de tog bort tumören jag har haft vi knät. Upptäckte att den kunde vara etablerad på minst två ställen runt knät. Så nu går jag i bandage och sydd. Får hoppas att återkontrollen och analysen ger svaret att det nu är bra. Blev väl emottagen på Kungsbacka sjukhuset. Både läkare och sköterska var väldigt trevliga och omtänksamma. Tack så mycket om ni nu läser detta. (man kan väl få hoppas att de läser).

 

Larry Söder – Kristdemokrat.