header

Fredag

Går bättre på mitt ben nu, fast är lite orolig att blödningen inte har slutat på det ena stället de har sytt. Lilla sonen har nu blivit av med febern. Allt går åt rätt håll som det ser ut. Skall till Stockholm imorgon med en buss full av Kristdemokrater. Skall bli intressant dag med förhoppningsvis uppmärksamhet av media.

I min egen kommun så har väl öppna förskolan skapat lite reaktioner och kan konstatera att den numera inte är hotad. Den kommer vara kvar även i framtiden. Däremot måste man se över så verksamheten är rätt anpassad. Tack alla ni som mailat och visat ert stöd för öppna förskolan, det betyder mycket för de som jobbar i verksamheten och för oss förtroendevalda som värnar om den. I ärlighetens namn skall jag säga att inget parti i Kungsbacka har önskat stänga öppna förskolan utan alla har haft önskan att klara den på något sätt.

 

Larry Söder – Kristdemokrat.