header

Fredag

Denna fredagen har jag jobbat hemifrån. Det händer en del oväntade saker under hösten som måste planeras. Ni alla får reda på det sinom tid genom media.

Annars har en del föräldrar hört av sig idag om förskolan. De är oroliga för antalet barn i barngrupperna, vilket även jag kan känna är många. Därför är jag glad att vi kan ta målet om att minska barngrupperna med ett barn under 2006. Det kräver utbyggnad och medel kommer finnas till det och förhoppningsvis märkas i slutet på nästa år att vi närmar oss målet. Läste att feministiskt initiativ numera skall avskaffa äktenskapet. Detta kan väl ändå inte medborgarna i Sverige tycka är ett bra förslag. Det verkar som de har för avsikt att rasera allt som hör till våra grundvärderingar. För att hoppa till något annat så satt jag och funderade på varför vi i Kungsbacka inte lyckas att få något bra lag i de större idrotterna ( ja, jag vet att vi har väldigt duktiga i de mindre idrotterna). Jag tänker kanske i första hand på fotboll och hockey. Jag skulle känna det var ett bra sätt att profilera och sätta Kungsbacka på kartan, om man hade ett topplag i någon av dessa idrotter. Någon direkt lösning har jag inte, utan det måste de klubbar som finns försöka komma på. Kommunen borde vara intresserad av en sådan utveckling.

 

 

Larry Söder – Kristdemokrat.