header

Helgen

I helgen var jag i Stockholm. Partiet hade gjort en stor insats för att försöka synas för Stockholmaren. Närmare 600 – 700  kristdemokrater gick ut på Stockholms gator och delade ut material. Mycket trevligt och imponerande syn med så många ute bland folk. Hela dagen var väldigt bra men det blev mycket gående för mig, vilket inte var bra för mitt knä. Så jag får vila den nu idag. Att gå en hel dag bara några dagar efter man opererat var väl inte riktigt vad läkaren ansåg var bäst. I fredags fick jag beskedet från Åke Eliasson (S) om att han inte ville ställa upp på en debatt mot mig. Synd tycker jag för väljarnas skull. Tror att debatten kunde blivit både rolig och ideologisk. Man kan väl inte tro att Åke sade nej på grund av att han trodde han kunde förlora debatten?  Min personliga åsikt är att både socialdemokrater och moderater har bestämt sig att de är huvudmotståndare mot varandra, för att mota bort andra partier. Det är inte fair play utan man borde ge alla chansen.

 

 

Larry Söder – Kristdemokrat.