header

Lördag

Ja, nu har min hustru tittat närmare på benet och hur det läker. Ser inte ut som det läker ihop och får väl gå till distriktssköterskan och titta på det. Fast måndag är inte en bra för detta, eftersom mycket är på dagordningen. Det blir tisdag som jag får låta de titta på det. Har idag haft kalas för stora flickan med min del av släkten. Både de och min dotter var glada så det blev nog bra.

Presskonferensen igår fredag om kommunala budgeten blev ganska lyckad. Budgeten i övrigt är jag ganska nöjd över. Vi borgerliga behöver inte alls skämmas utan den är både realistisk och utgår från behoven. Öppna förskolan räddas samtidigt som skola och barnomsorg får de medel de behöver. Enda orosmolnet är att Åsaskolan är lagd som investering 2007 och 2008. Men vi har nu politiskt satt ned foten och lagt pengar till investeringen och satt en tidsplan på den, det känns bra. Även nya teatern kan nu starta med verksamhet och det känns väldigt bra. Även är det nu klart att målet inom barnomsorgen är att minska barngrupperna med 1 barn. DET KÄNNS VÄLDIGT ROLIGT.

Läste på Sveriges televisions hemsida om grodor som slunkit ur olika politiker. En av dem var rätt rolig.

"Internet är en fluga som kanske blåser förbi. Jag tror inte att folk i längden kommer att vilja ägna så mycket tid, som det faktiskt tar, åt att surfa på nätet" – Ines Uusman recenserar ny teknik 1996.

 

Larry Söder – Kristdemokrat.