header

Morgondagens budget

Imorgon tar kommunstyrelsen den borgerliga budgeten. Anser att som vi numera kallar den, att den är stramt expansiv. Den ger de nödvändiga resurserna till förskola,grundskola, gymnasium, äldre,handikapp m.m. men ingen valbudget som ger stora vingar för nämnderna.
Vår uppgift är att försöka hålla ekonomin i strama tyglar och därför så krävs det stram budget. Men jag som kristdemokrat är nöjd och som ordförande för förskola och grundskola är jag givetvis ännu mer nöjd, med tanke på att vi nu har kvar den goda kvaliteten i Kungsbacka kommun. Det var väl den sista budgeten som denna majoriteten tar i denna konstellationen människor. Valet närmar sig med stormsteg. Jag får tacka de som varit med från de övriga partierna under dessa fyra år.Att det blir samma majoritet efter nästa val är jag säker på men kanske lite personer byts och då hoppas jag de lyckas lika bra.

Larry Söder – Kristdemokrat.