header

Sjukdomar

I en barnfamilj verkar det som man inte får vara riktigt friska. När mellersta sonen äntligen blivit frisk så fick den minste sonen feber. Nu har han varit hemma i två dagar. Annars går man i väntans tider i kommunens nämnder. Väntan på att budgeten skall presenteras för år 2006 och kan börja arbeta med den uppgiften. Kan väl vänta sig att budgeten får större uppmärksamhet nu än tidigare år, när det är val nästa år. Samtidigt är det svårt att veta hur valrörelsen på riksdagsnivå kommer att påverka oss. Sittande regeringen kommer väl i vanlig ordning ösa över kommunerna pengar ett valår, för att sedan året efter dra in alltihopa igen. Det gäller dock att vi i Kungsbacka håller ekonomin på rätt nivå, men ekonomi är även människor och medborgares väl och ve. Vi får inte låta siffrorna stå bara som siffror utan det är verksamhet för människor av kött och blod. Är det någon som vet att det är kyrkoval i september i år. Ovanligt tyst och ingen försöker på något sätt tala om sina ståndpunkter för oss väljare. Mig behöver de i och för sig inte övertyga för jag röstar ju på kristdemokraterna även i kyrkovalet.

 

 

Med Vänlig Hälsning

 

Larry Söder

 

Larry Söder – Kristdemokrat.