header

Söndag

Morgondagen blir tuff. GR styrelse på morgonen från 8.30  tills klockan 15. Därefter en träff med revisorerna som måste vara slut klockan 17.00. Då de borgerliga gruppledarna träffas för avstämning inför kommunstyrelsen på onsdag och klockan 18.30 är det gruppmöte med Kristdemokratiska gruppen..

Ibland kör det ihop sig och tur att man lärt sig överleva på kaffe. Tycker mig märka att oppositionen i Kungsbacka är lite vilsna. De slår på oss i majoritet hela tiden, men inget eget förslag till förändring har de än presenterat. Tror ändå att oppositionen är rätt nöjd med den budget som föreslagits från majoriteten, men man måste ju bråka lite. Snart börjar provvalet för kristdemokraterna i Halland inför riksdags och landstingslistan. Jag själv ställer inte upp på landstingslistan men väl som kandidat på riksdagslistan. Skall bli spännande och se hur det blir i provvalet. När det gäller listan i kommunen så har vi kommit betydligt längre.

Larry Söder – Kristdemokrat.