header

Torsdag

Mitt ben eller knä är på bättringsvägen, men blev ändå tvungen att ställa in Hallandsvandringen idag. Synd att jag blev tvungen till det men det kommer fler chanser.

Har träffat de nya klassmorfäderna som utbildar sig nu. Det kändes som de brann för sin uppgift och att de tycker de blir väl mottagna i skolorna. Jag anser att klassmorfar projektet är väldigt bra och väldigt lyckat i Kungsbacka kommun. Får hoppas att de får fortsätta även efter två års perioden av projektet.

 

Har sett att ett förslag har kommit om att dela Halland till tre olika regioner. Man måste väl ställa sig frågan varför man skall göra en förändring ? jag kan inte se något argument som ger skäl till att dela ett län eller region som halland. Det fungerar bra inom regionen och sjukvården är väl både god och har ekonomiska resurser.

Släng utredningen i papperskorgen säger jag, eller kanske det är så att den regering som föreslår detta skall slängas i papperskorgen.

 

Imorgon bitti har vi presskonferens om budgeten i kommunen, skall bli spännande att se vad reaktionerna blir. Skall försöka skriva lite mer imorgon vad den innehöll. Kan väl avslöja så mycket att jag är väldigt nöjd med den.

 

Efter regeringens Bosse Ringholms uttalande där han glömde lägga på luren inför journalister, så tänkte jag att Socialdemokraterna kanske borde ”toppa” sin regering inför valåret. Eller vad säger ni om en regering som innehåller. Bosse Ringholm, Björn Rosengren, Stig Malm, Sigvard Marjasin, Mona Sahlin…. Som grädde på moset kan de lyfta in en del av alla de socialdemokratiska kommunalråd som har haft handen långt ned i syltburken.

 

Är det verkligen dessa politiska företrädare som Svenska folket vill ha som förtroendevalda ?

 

Larry Söder – Kristdemokrat.