header

Två tankar

Tänkte jag skulle dela med mig av två tankar.

          syskonförtur i förskolan. Många i kungsbacka kommun som har fler än ett barn i förskolan får lämna sina barn på olika förskolor. Detta är följden av att vi inte kan erbjuda plats i närheten och platsbristen. Det kan inte vara rimligt att vi begär av föräldrarna att åka till flera ställen på morgonen, nu när vi begär att de skall ta sig en bit för förskoleplats. Vi håller på att se över reglerna och min förhoppning och önskan är att vi kan införa det igen. Men vi måste även fortsätta bygga ut förskolan.

          Barbrobetalar har blivit en succé.  209 förslag har lämnats in av ungdomarna. Är stolt att få vara med och diskutera dessa med ungdomarna sedan i nästa skede. 29 september är första rådslaget och vi är nog alla intresserad av att datumet är snart här. Om ni undrar vad Barbrobetalar är så kan ni gå in på sidan http://barbrobetalar.se

 

 

 

Larry Söder – Kristdemokrat.