header

Barbrobetalar- Flipp eller flopp

Ett radioprogram som ibland lyssnade på förr bestämde om en nyutkommen låt skulle bli en flipp (hit) eller flopp. Vet inte vad det hette men jag tyckte det var ganska kul att lyssna på.

Det känns nästan som en del vill göra våran ungdomssatsning i kommunen http://www.barbrobetalar.se till en flopp. Jag hävdar nog att det redan är en hit(eller flip som man sade i programmet). Vi har på denna hemsida fått in 254 olika förslag och om jag är rätt ute närmare 700 röster. Dessa hade vi aldrig fått på något annat sätt. Jag hävdar då att ungdomarna gjort sin del. De har kommit med förslag, röstat och dykt upp på samrådsmötena. Nu är det upp till politiken att visa att vi menar allvar med satsningen. Det som sticker i ögonen för en del är att en ny simhall är det som vann, vilket är nästan likalydande med Kristdemokraternas motion för bara några år sedan. Man har i vissa tidningar försökt att lägga en kampanjledningsfunktion för detta förslaget hos Kristdemokraterna, vilket jag kan dementera med bestämdhet. Så vitt jag vet så har man inte ringt till någon kristdemokrat och frågat om det var sant eller fått ett uttalande, vilket jag kanske tyckte skulle vara på sin plats. Ni kan dock anklaga oss för att vi redan då visste vad ungdomar och simsällskap ville ha. Övriga partier röstade ned förslaget denna gången, men nu kommer det från ungdomar och kanske blir svårare.

Larry Söder – Kristdemokrat.