header

En hjälpande hand i juletid

Upprop och önskan

2004-12-25 fick Elisabeth Krantz från Kungsbacka den bästa Jul present man kan få. Då kom äntligen barnen Sara, 16, Miriam, 15, Zakarias, 12, Amena, 9, och Adam, 6, hem till Sverige igen.
Detta var inte bara en glädje för henne och hennes familj utan för många som följt hennes de runt om i Sverige. 4 juni 2004 tog pappan med sig barnen till Gaza.
Som förälder gör man givetvis allt som är möjligt för att få tillbaka sina barn och i denna situationen så fick hon rådet ha anlita en advokat på plats. Nu efteråt så kommer eftersmaken i form av att en advokatnota på C.a 150 000 kronor som skall betalas och ingen instans anser sig vilja betala den.

Detta kan givetvis inte en ensam individ möjlighet att betala ur egna sparade medel och behöver därför hjälp för att denna historia skall sluta lyckligt.

Detta brevet skriver till er för att om möjligt få er att hjälpa till i denna svåra situation och när samhället inte lyckas fullt ut. Kanske genom en gåva för att hjälpa till eller kanske ännu bättre genom att ha en kollekt någon söndag i Juletid för denna familjs situation. Kyrkan behövs vid sådana här tillfällen och denna familj behöver vår allas hjälp.
Vet att detta är inget man gör normalt men känner så mycket för att det skall sluta lyckligt.
Vill du som församling hjälpa till,maila..

Larry Söder – Kristdemokrat.