header

Håkan Mild och idrottens elit

Håkan Mild blir sportchef i IFK Göteborg. Det glädjer mig av två orsaker. En mycket duktig fotbollspelare och samtidigt att man använder de som var med i sporten länge till sådana här positioner. Samtidigt som det var det rätta att göra för Blåvitt… Ryktet hade kommit på skam och det gör ont i hjärtat på en som är Blåvit Fans.
Alla de historier som har kommit fram kring olika klubbar gör att vi borde fundera på vad man håller på med inom elitidrotten. Kanske har man försökt att hålla sig i utkanten av reglerna och/eller kanske är reglerna även där för krångliga. Vi kan konstatera tt så här kan vi ine fortsätta. Ekonomiska kraven ökar för framgång och många lockas till detta. Gör reglerna så att de harmoniserar med övriga europa och sätt en europastandard. Då kan alla klubbar i europa tävla på lika villkor…

Larry Söder – Kristdemokrat.