header

Vänner som flyttar

ibland är det svårt att hålla kontakten till vänner som flyttar en bit. e-mail i all ära men hoppas på att det skall fungera med telefon. Än så länge har det inte fungerat och det är synd men jag skall bli bättre.
Skall snart åka till dop och hoppas det blir lyckat. Ibland får man frågan om politik är roligt. Ja,säger jag. Jag känner mig hedrad att få företräda människor och det är roligt att få vara en del av demokratin. Det känns som man kan göra skillnad och nytta.
Många diskuterar just nu valet och hur det kommer att bli efteråt. Jag kan bara säga att jag jobbar på så mycket jag kan fram till mandatperioden slut. anser människor att jag skall få vara med nästa mandatperiod och att jag har något att tillföra så röster de säkert på partiet.
Med säkerhet vet jag att andra partier inte värnas om samma frågor som Kristdemokraterna i Kungsbacka och då missar man det
En av de mest träffsäkra och intressanta politiker jag har träffat är Mats Odell. En person som är klart underskattad. Både mycket kunnig och en god talare. Lyssnade på honom när jag åt lunch i riksdagen.

Larry Söder – Kristdemokrat.