header

Onsdag

Idag har jag besökt en grupp elever på Hålabäckskolan i Kungsbacka.
Två lärare som visar på ett engagemang och som får tillbaka ett förtroende från eleverna som gör att man blir stolt. Eleverna kommer med olika kulturella bakgrunder och tillsammans med lärarna försöker de på bästa sätt hjälpas åt.
Elever som inte kan det svenska språket tillräckligt. Elever som inte kan de
oskrivna lagarna i det svenska samhället. Med en förståelse och personer runt omkring dem som hjälper till med detta så har vi skapat något unikt. Ett samarbete är kopplat till SPC som verkar vara en hjälp som är både omtyckt och behövlig.Jag är mycket glad att jag fick besöka gruppen elever och önskar dem lycka till.
Imorgon bär det till Sockholm för kommundagar. Så jag kommer inte skriva i min blogg på några dagar.

Larry Söder – Kristdemokrat.