header

Dags höja Pensionerna

I en undersökning som kristdemokraterna låtit Synovate gjort säger en av tre svenskar i arbetsför ålder tror att de kommer klara sig dåligt på sin framtida pension. Den här oron måste vi politiker ta på stort allvar. Man ska kunna vara trygg i förvissningen att det finns god vård och plats på äldreboendet. Man ska också kunna vara trygg när det gäller ekonomin på äldre dagar.

Som svar på denna undersökningen säger Göran hägglund, Kristdemokraternas partiledare…Detta är kristdemokraternas enskilt viktigaste fråga som vi tar med in i höstens budgetförhandlingar. Pensionärerna, särskilt de med de lägsta inkomsterna, måste få bättre ekonomi i vardagen – det är en av de viktigaste reformerna för att vi ska kunna skapa ett schystare och tryggare Sverige.

Jag kan inte bara göra annat än som fylking hade gjort..ÄNTLIGEN

Larry Söder – Kristdemokrat.