header

Försöker springa

Det är inte lätt när man försöker springa ifrån en förkylning. Tror dock att man lyckats rätt bra och det känns bättre nu.De senaste dagarna har varit fullt upp vilket är väldigt roligt och spännande. Idag har vi haft arbetsutskott i nämnden för förskola och grundskola bland annat och ett antal ärenden som är viktiga inför framtiden. Ett av ärendena var  hur vi vill fördela de pengar som kommer till nämnden för förskola och grundskola under 2009. något beslut togs inte utan vi endades om att man skulle titta vidare på några delar. Vi tror nämligen att så mycket pengar som möjligt skall fördelas ut till varje enhet eller skola,så de vet vilken ram de har att använda. De gör inte någon nytta att de ligger central hos oss på förvaltningen. Alla pengar kan man givetvis inte fördelas ut,men kanske mer än vi gör idag. Då kanske det även är lättare för varje rektor eller enhet att prioritera vad de vill använda pengarna till. Den 23 september tar kommunfullmäktige ramarna för oss nämnder och då kan vi börja sätta siffror i kolumnerna.

Larry Söder – Kristdemokrat.