header

Fundersam

Man blir fundersam på hur reformer och förslag som är positiva förändringar kan få negativ publicitet. Ta det här med pensonerna till exempel. egeringen med Göran Hägglund i spetsen gör en satsning mot de pensionärer med lägst pensioner,dvs de med garantipension. Först får de en ökning av garantipensionen i uppräkning med vad inflasionen är,en åtgärd som inte har gjorts sedan 2003 i sverie…..utöver det så får dessa garantipensionärer en ökning med drygt 200 kronor per månad. Detta resulterar i att en garantipensionär kommer i januari f ut 500 kronor mer på kontot än i december iår….. hur kan en sådan reform få så dålig publicitet?
En reform som sossarna aldrig klarat att genomföra för våra pensionärer…..
Vist är det många pensionärer som inte har garantipension utan högre pension som inte får del av denna reform,men et var ine syftet med dennnareformen…de får uppräkningen av inflasionen,vilket inte ens det har sossarna klarat under sin tid…..

Grattis Göran Hägglund för en bra reform mot de som har det sämst

Larry Söder – Kristdemokrat.