header

EU-Valet

Kristdemokraterna i Halland har nu skapat färdigt allt kring valet som går av stapeln 7 juni.
De tre kandidater vi har från Halland har nu gjort sina program för att vara med i valrörelsen. Lokaladvdelningar blir delaktiga och hjälpa varandra till så bra valresultat som möjligt.Vi kommer även att göra ett utskick till hushållen vilket vi tror gör att fler vet om att det är val. Kanske borde vi partier hjälpas åt att informera medborgarna om att det är val om två månader. Man kan ju klart påstå att valtemperaturen just nu är iskall.
Jag har valt att inte ställa upp som kandidat utan ser hellre fram emot riksdagsvalet 2010.
Det har väl kännts att valet 2010 till riksdagen är en valrörelse som jag denna gången inte vill bara göra som administratör utan kanske som en kandidat, om nu man får förtroendet.

Larry Söder – Kristdemokrat.