header

FP Landsmöte

Läser att Björklund vill ta debatten med Sverigedemokraterna. Det tycker jag är väldigt bra. allt för länge har de etablerade partierna tassat runt i tofflor och inte försökt väcka en björn som sov. Nu är björnen väckt och det är bättre att ta debatten.

Läser även att de vill införa engelskan från första klass. I sak har jag egentligen inget emot att eleverna lär sig det tidigt. Genom datorerna och nätets användande så lär sig många elever det mycket tidigt genom spel och annat. Men kanske skall eleverna först koncentrera sig på Svenska språket i både tal och skrift i tidig ålder innan de kopplar på ett språk till. Det blir lite spännande när de går fram med ett språktest för nya medborgare i Svenska, men svenska ungdomar skall lära sig engelska.

Larry Söder – Kristdemokrat.