header

Hägglund träffar vanligt folk

Kristdemokraterna med Göran Hägglund i spetsen visar att vi menar allvar i den nya inriktningen på partiet. Han tänker åka runt i landet och hemma i människors vardag träffa dem,på deras villkor.
Jättebra initiativ av dig Göran Hägglund. Politiker lägger sig alldeles för mycket i hur människor lever sina liv. Allt för länge har rikspolitiker försökt styra människors liv utan att fråga dem vad de tycker. Enda yttringen av åsikt som kommer fram i media är från kultureliten som anser sig ha patent på tyckandet och att de som har annan uppfattning har fel.Politiken skall vara principfast och värderingsstyrd men även förankrad i samma verklighet som medborgarna lever i. Verkligheten är inte svart eller vit, ibland kan den bli grå för att alla skall känna igen sig och tycka ett beslut är ok och får acceptans.
Här är artikeln i Aftonbladet kring Göran Hägglunds resa i landet.

Larry Söder – Kristdemokrat.