header

Trodde vi var förbi att omyndigförklara föräldrar

, , , ,
Det blir allt tydligare i Svensk politik att skiljelinjen går inte som förut mellan klasser i samhället, utan den stora vattendelaren är de som omyndigförklarar det egna valet som vänsterpartierna gör.
Vi som kristdemokrater måste stå upp för att enskilda människor och familjer måste få forma sina egna liv. Vad som är rätt för den ena familjen är inte nödvändigtvis bäst för den andre familjen.
En sån tydlig vattendelare är föräldrarförsäkringen som vänsterpartierna vill kvotera….. men vi måste väl ändå tro att familjerna själva kan bestämma detta. Om det gör ett annat val än proffstyckarna gör så kan vi inte omyndigförklara dem och besluta över deras huvuden.
Vi måste låta alla profftyckare sluta trycka ned verklighetens folk och låt de leva sina liv som de önskar. Jag tror de flesta människor är kapabla att fatta sina egna beslut.
Larry Söder – Kristdemokrat.