header

Läste om Kaka

Fick tag i ett gammalt nummer av Fotbollstidningen Offside, där jag läste att Kaka ville spela i Milan hela sin karriär. Detta numret var från 2006 och tänkte för ett ögonblick att han spelar väl för Real Madrid, och mycket riktigt.

Som alla andra när man vill ha reda på nåt så Googlade jag rynt och fick upp kommentarer kring 2009 från Milan och Kaka, där båda bedyrade sin trohet till varandra, klubben ville ha honom kvar om han ville stanna och han ville stanna om klubben ville ha honom. Konstigt nog så såldes han ändå i mitten på 2009.
Det känns lite som Göran Perssons Nej när han gång på gång blev tillfrågad om han ville bli Socialdemokraternas partiledaren (lång tid tillbaka känns det som). Ena stunden så säger man nej framför kamerorna m.m. och sedan i sin egen kammare så drömmar man om det….. kanske var det så för Kaka med.
Larry Söder – Kristdemokrat.