header

nånannanismen har fått ett ansikte

Nånannanismen i Sverige har nu visat sig på sin riktiga sida. Det är åter igen sporten i allmänhet och Fotbollen i synnerhet som visar detta. Alla skyller på alla och till slut är det bara en person kvar som inte har nån att skylla på. Det är lite grann som när man spelar Svarte Petter.

Alltid nånannan som är den som är ansvarig? inte konstigt att problemet inte löser sig.

Nä, ställ er alla rakryggade och skuldrorna mot varandra och lös uppgiften.
Klubbarna har ett ansvar, Fotbollsförvundet har ett ansvar, Fansen har ett ansvar, Samhället har ett ansvar, Politiken har ett ansvar.
Det är bara tillsammans med gemensamt ansvar och att hitta lösningar gemensamt som det går att lösa. Så sluta spela Svarte Petter och lös uppgiften. Jag vill kunna gå och njuta av Fotboll utan att vara orolig för vad som skall hända utanför planen.
Larry Söder – Kristdemokrat.