header

Avbruten match igen

Det är allt mindre som avgörs på plan utan det är utanför planen Allsvenskan avgörs. Supportrar som förstör, diciplinnämnd som avgör. Jag kan inte riktigt förstå hur man har tänkt när man kommer till ett idrottsevenemang och förstör.

Matchen mellan Malmö FF och Djurgården har avbrutits och det är tyvärr inte den första matchen i årets Allsvenska. Vi alla kommer väl ihåg killen som sprang in på planen när matchen mellan Malmö FF och Helsingborg spelades. Då trodde jag att de flesta hade fått sig en tankeställare , killen fick betala ett högt pris för det han gjorde och jag hoppades det inte skulle inträffa med avbrutna matcher igen iår.
På Onsdag skall jag gå och se IFK Göteborg mot AIK. Skall jag behöva vara nervös över om jag får se hela matchen eller om någon har gått dit för att förstöra.
Skall vi som ”vanliga supportrar” snart göra som man gör annars, välja bort att gå på Fotboll för att man inte gillar det runt omkring.
Är det stökigt på en krog kan man välja bort den, men när det gäller Fotbollslag så är det lite svårare.
Läser att spelare i Malmö FF kan tänka sig att strejka, det var en djärv tanke men kanske skiter de som gör sånt här i det. Vi måste finna bättre lösningar.
Larry Söder – Kristdemokrat.