header

Locka unga med billig sprit ?

Jag skall med en gång tala om att jag inte har mer information än vad jag läst i Kungsbacka Posten vad gäller sälja billig sprit till unga. Men jag tycker detta visar på att vi som samhälle måste jobba mer med attityder till att Unga dricker mycket sprit. För varje år vi kan få dem att vänta med alkoholdebuten kommer att hjälpa dem i framtiden. Många av dem kommer ha mycket lättare att hantera situationen i framtiden om de väntar. Många av dem kommer inte råka ut för tyngre saker om de väntar med debuten.

Priset på spriten skall inte avgöra om de köper utan en inre kompass hos dem och hos oss vuxna borde slå in.
Jag tycker det är bra att man har god kontroll på våra krogar i Halland ,det medför att de som sköter sig och följer de regler som finns får en fair chans att bedriva sin verksamhet.
Larry Söder – Kristdemokrat.