header

Nu får väl sommarlovet vara slut ?

Nä, nu har väl vi fått vila upp oss tillräckligt. Vi har väl funderat på framtiden och vad vi vill göra och kommer att göra. Jag själv känner nu att sommarlovet får vara över och det politiska arbetet får ta vid. Känner inspiration på flera olika sätt. Först så känns det väldigt bra i IFO nämnden och vi nu har hittat våra roller och kan börja arbeta gemensamt och för invånarnas bästa. Sedan känns det som vi äntligen har tagit partiets ”kris” på allvar och en plan ligger framför oss hur vi skall arbeta. Det känns faktiskt spännande. Är ju som sagt övertygad om att det behövs ett parti som står för den sociala delen. Vi måste ibland välja att spendera pengar på människors välbefinnande utan tanke på kronor och ören. Att vi som parti skall lyfta fram Barn och Ungdomars uppväxt är alldeles rätt. Om det blir bra för våra ungdomar under uppväxtåren så kommer samhället i långa loppet ha väldig nytta av det, liksom individen.

Nu gäller det för oss Kristdemokrater i Kungsbacka arbeta konkret med de frågor vi gick till val på och försöka få framgång i dem.
Som ni sewr så är det Niklas Mattsson i talarstolen på bilden, och visst längtar vi nu efter att återigen få debattera, argumentera för våra ideer. Men det skall göras med respekt för andra människor. Vi har bara varandra och det är vi tillsammans som skall skapa samhället tillsammans oavsett politisk färg…
Larry Söder – Kristdemokrat.