header

Vart kommer den inre styrkan ifrån

Jag beundras av människor som gör en insats för en medmänniska, vare sig det är att hjälpa en äldre, yngre eller i idrottsförening m.m. Jag funderar alltid på vart får de sin inre styrka ifrån ?. Det är klart att de har en inre styrka och en förmåga att samla kraft som gör att de tar sig an andra människor.
Men en människa som gör något gott lyfter vi inte fram i tidningen som ett gott exempel och frågar vad som gör att de har den inre kraften. Vi tänker aldrig att den kanske jag kan lära mig en del av,som har den kraften att hjälpa andra. Jag tycker vi borde släppa fram mer goda exempel på människor som hjälper andra och hur de får den kraften. Är säker på att det är olika saker men kanske blir världen lite godare om vi har mer sådana exempel.
Larry Söder – Kristdemokrat.