header

Gott nytt år

Gott nytt år på er alla.

Nästa år blir oerhört spännande och viktigt för alla oss kristdemokrater. Det är då det måste vända i opinion och inställning. Vi måste inrikta oss på att bli bättre på att visa de saker vi uppnår samt att bli tuffare i de förhandlingar vi har. Samtidigt som vi måste visa att vårt engagemang för de som är behov av stöd och hjälp av samhället är stor del av grunden för partiet. Jag har varit stolt över Kristdemokraterna som parti, som tar ställning för sina hjärtefrågor men alltid tyckt att vi ibland släpper dem för lätt och för tyst. De frågor vi har som flertalet medborgare håller med oss brukar vi kompromissa bort, vilket inte är bra. Se till exempel fastighetsskatten. Den anser jag fortfarande att vi bör ha hållt fast vid vår ursprungliga linje hela vägen utan att kompromissa bort den. Det är givet att andra partier vill kompromissa bort våra starka frågor och låter oss hållas med våra ”svaga” frågor.

20012 är det året Vi bör bli tydligare, tuffare och ta mer plats. Göran Hägglund bör visa prov på sitt engagemang som han har. Partiet bör ena sig och inte förgöra varandra inifrån.

Larry Söder – Kristdemokrat.