header

Anders Bagge placera verksamhet på Tjolöholm

Anders Bagge och företaget Dreamhill Academy som han är involverad i kan tänka sig etablera verksamhet på Tjolöholm. Visst blir man vid första diskussionen lite skeptisk om detta är allvar eller om någon vill driva med oss.

Men man måste inse att han är en duktig person som är framgångsrik inom musik och han inte lägger ned tid på att prata strunt. Musik är en stor exportvara för Sverige som behöver få de möjligheter som finns för att fortsätta vara det i framtiden.
Därför gick vi med på att utreda kring möjligheterna att Dreamhill Academy skulle kunna lägga verksamhet på Tjolöholm. En unik miljö med helt unika möjligheter som vi måste ta vara på. Deras verksamhet skulle passa väl in i bilden av hur vi vill utveckla Tjolöholm i framtiden.
här skriver Kungsbacka Posten lite kring det.
Larry Söder – Kristdemokrat.