header

Gör iordning Vita Sand nu

Vi som Kristdemokrater är oroliga för Vita Sands badvatten och skrev en motion förra året kring det. Nu är den motionen snart uppe till behandling i kommunfullmäktige. Då alla instanser som Miljö och Hälsa, teknik och kommunstyrelsen tycker att man skall göra åtgärder på längre sikt, så är vi inte alls nöjda.
Vita sand är en viktig del för Åsa och för de boende där, samtidigt som en hel del turusiter tar sig dit. en Strand som har badvatten av god kvalité är viktigt.

Hur tänker miljö och hälsoskyddsnämnden när de inte vill göra iordning den nu utan han anser att det räcker på längre sikt?  skall vi sända ut brev till turister om att det är bättre de kommer tillbaka om 3 år?

Hur tänker Nämnden för Teknik när de inte vill göra iordning den nu utan han anser att det räcker på längre sikt?  skall vi sända ut brev till turister om att det är bättre de kommer tillbaka om 3 år?

Hur tänker Kommunstyrelsen när de inte vill göra iordning den nu utan han anser att det räcker på längre sikt?  skall vi sända ut brev till turister om att det är bättre de kommer tillbaka om 3 år?
Nä, vi är givetvis inte nöjda och ser det som ett stort bakslag för de lokalboende och företagen i Åsa.
Gå in och rösta på denna länk och visa ditt stöd för att göra iordning den NU !
Larry Söder – Kristdemokrat.