header

Maria Larsson i Kungsbacka och Varberg

Dagens aktivitet var först besök på Norrgårdens förskola i Åsa. Där samtalade vi kring förskolan utmaningar och framtid samtidigt som vi presenterad våran politik för maxtak i förskolan. Barn och Äldreminister Maria Larsson byggde ett Attefallshus tillsammans med några av barnen. Då blir nog Stefan Attefall väldigt glad.
Efter Förskolan så gick besöket till Burger King i Varberg och pratade om vad som händer om både Restaurangmomsen höjs och arbetsgivaravgiften höjs för de under 25. Ingen ljus bild som Burger King målade upp angående ungdomars möjlighet till jobb.

Efter det så gick färden till Torget i Varberg och valstugan där samtal med väljare genomfördes. Väldigt lyckat och Tack Maria Larsson för besöket i Halland.


Larry Söder – Kristdemokrat.