header

Kristdemokraterna garant för att Decemberöverenskommelsen är borta

Verkar som Kristdemokraterna behövs för att se till så Decemberöverenskommelsen inte smygs in i lagstiftningen. Låt oss vara en stark opposition som regeringen måste ha hänsyn till. Jag ser klara förändringar sedan överenskommelsen försvann. Vänsterns inflytande har minskat och Allianspartiernas möjlighet att påverka större. Nu är det upp till regeringen att skapa majoriteter för sina förslag, Det kan inte vara oppositions uppgift att se till så Regeringen har ett underlag för att regera.

Ebba kan ta plats och bör ta plats. Vi har en roll att spela i Svensk politik och bör vara ett tydligt oppositionsparti. En som står för Familjens valfrihet. En som står för att den som är svagast får mest hjälp.  Att den enskilde medborgarens måste få större makt över sina egendomar och liv.

http://www.svd.se/busch-thor-inte-aktuellt-ersatta-do-med-lag/om/det-nya-politiska-laget