header

Bloggande och annat

Varför skriver en blogg?
kan man fundera på men jag gör det för att jag tycker det är kul och för att kanske ibland framföra mina åsikter utan att den förvanskas någonstans. Finns det ett behov av att kunna styra vilken bild som kommer ut ? ja det tycker jag, bilden som kommer fram är ibland förenklad eller ibland vinklad.
Idag har jag varit på Aranäsgymnasiet med Kristdemokratiska Ungdomsförbundet. Det var roligt och ungdomarna är väldigt duktiga på att argumentera. Pratet om att dagens ungdom inte är politiskt intresserade har jag sagt många gånger förut är fel, de kanske inte vill sättas i ett speciellt fack eller parti utan jobba med enstaka frågor istället.
En giveande dag på Aranäsgymnasiet och hoppas återkomma innan valet.

Imorgon har vi nämndsammanträde och tar bland annat beslutet om 1 barn till i en del grupper under en kortare period.

Larry Söder – Kristdemokrat.