header

ring , ring

Idag har jag försökt att ringa tillbaka till dem som ringde mig under slutet av förra veckan när jag var borta. Några stycken är kvar som jag inte fåttt tag i. Allt som oftast så skäller man på telefonsvarare men nu när man ringer tillbaka så vet man inte ifall den man ringer till upptäcker det utan telefonsvarare. Får hoppas det och är det någon som tycker den väntat för länge så ringer den förhoppningsvis igen. Lämnade in min bil på reparation i Kungsbacka igår igen. Inte nog med att reparationen kostade 10 000 förra månaden utan det verkar som det kostar runt 7 000 denna gången. Vad pengar en bil kostar………
Får troligtvis tillbaka bilen imorgon igen så nu är man hemma så mycket det går.
Nationaldagsfirandets förberedelser verkar ha tagit sin början. Telefonsamtal kring detta har börjat komma och det är kul. Skall bli sännande och se om andra året som det är en röd dag blir mer intensiv av firande än första.

Larry Söder – Kristdemokrat.