header

xtravaganza

Nu närmar sig den första vägningen under ”kursen”. På måndag är vi tvungna att ställa oss på vågen för att se hur det hittils gått. Nog är man lite nervös för det, tänk om det inte givit något utan står kvar på samma vikt? hur reagerar man då ?

får hoppas att allt slit i form annat kost och motionen skall ha något resultat. Jg har satt upp att jag skall minska med 15 kilo under de 5 veckorna som ”kursen” håller på. Då borde jag i så fall nu efter drygt två veckor ligga på minskning med 5-7 kilo för att det skall vara realistiskt,eller?
Så mycket har jag svårt att tro faktiskt.
annars känns kroppen nu ganska bra. Suget efter vanlig mat finns kvar, det vattnas i munnen när man ser allt från kött till andra goda saker. Men jag känner mig mätt på det jag får äta och kroppen känns för övrigt ganska ok. När man motionerar så tycker jag det känns att man inte orkar lika mycket som innan,som om kroppen har mindre bränsle att gå på.
Det man hela tiden får kämpa med är mentala. varför gör jag det, vad är mitt mål och hur kommer jag till målet. Motivationen känns som en oerhörd viktig del i detta för mig.

I

Larry Söder – Kristdemokrat.