header

Fastighetsskatten ändras inte

Läste en artikel i Tidningen Norra halland där man har ntervjuat en onsalabo som nu får högre taxeringsvärde. Det slås fast i artikeln att Den nya Fastighetsskatten gör att han får sänkt fastighetsskatt från 11 500 kronor till 6000 kronor. Vad bra att någon öppet nu säger att de får sänkt skatt. biland har det låtit från villaägarna att alla får höjd skatt.

Fortsättningsvis i artikeln säger han att han är orolig för framtiden och om det blir maktskifte så har ju socialdemokraterna sagt att de skall riva upp denna reform..

håller med personen om att vi är oroliga för om det blir maktiskifte och nästa regering förstör en hel del bra förslag som genomförst.

Fastighetsskatten, Tandvårdsreformen, Kömiljardern, Vårdnadsbidraget m.m m.m.  Mona Sahlin har ju sagt att hon är emot allt som kristdemokraterna är för,så vi får väl se till så Svenska folket får reda på vad för gott hon vill ta bort.

Larry Söder – Kristdemokrat.